BaieGresie-FaianţăLAMINAM - Edil-Italy

Laminam produce plăci ceramice cu dimensiuni cuprinse între 1000×3000 până la 1620×3240 mm și grosimi de la 3 la 20 mm.
http://www.edil-italy.ro/wp-content/uploads/2018/07/laminam-9-1258x640.jpg

LAMINAM

Laminam produce plăci ceramice cu dimensiuni cuprinse între 1000×3000 până la 1620×3240 mm și grosimi de la 3 la 20 mm.

Oameni, idei, invenții. Capacitatea de a gândi înafara casetei, inovând din materie, fără a suferi de constrângerile practicilor consolidate. Astfel se nasc modele noi: modele de referință și repere care devin un model, oferind noi soluții.Acesta este Laminam.

Am pornit de la o cunoaștere profundă a metodelor, tehnicilor și produselor din sectorul nostru original, pentru a identifica noi căi. Cunoștințele dobândite în peste patruzeci de ani de grupul din care facem parte, care sa dovedit întotdeauna pentru capacitatea sa de a inova tehnologii, procese, produse și logistică de producție în industria ceramicii.

Laminam a fost fondată în 2001 dintr-o idee concepută de Ing. Franco Stefani, un trailblazer din industria ceramicii, care a proiectat acest produs și a creat tehnologiile de producție necesare pentru a-l produce.

Originea noastră este brevetul pentru tehnologia de producție pentru fabricarea plăcilor de ceramică ultra-subțiri, care la începutul anilor 2000 a fost un produs complet nou – ceramică ultra-subțire – și a dat un nou impuls acestui sector matur.

De aici, am început să ne imaginăm utilizări noi și inovatoare pentru acest material. Exploatând potențialul său în întregime, atât în domeniile convenționale de aplicație, cum ar fi arhitectura, tigla de pardoseli interioare și exterioare, cât și în sectoare noi, cum ar fi mobilierul. Astăzi, Laminam produce suprafețe ceramice de dimensiuni mari, eclectice și versatile, utilizate în multe aplicații, în arhitectură tradițională și avansată, mobilier și design.

TREI FABRICI, O TEHNOLOGIE

Fabrica principală se află în Fiorano Modenese, în inima provinciei italiene Modena, și au fost adăugate două noi locuri de producție, care tripleză capacitatea de producție; prima din Borgotaro (PR), dedicată în întregime plăcilor de dimensiuni de 1620 × 3240 mm, iar a doua în parcul industrial Vorsino, nu departe de Moscova, dedicat exclusiv plăcilor de dimensiuni de 1000 × 3000 mm.

Trei zone de producție, o tehnologie aplicată în conformitate cu modelul “Laminam”: eficientă și de ultimă oră.

Producător: LAMINAM

Ţara de origine: Italia

Stil: Modern/ Clasic

Disponibilitate: Comanda

Cere ofertă

Leave a Reply

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

Copyright Adsem.ro

+40 770 659 807